Hoppa till innehåll
29 maj 2024 Kl. 18:00 – 19:00

Mirage – EPISODE IV feat. GRANADO, LINDGREN & HILLBORG

En kväll fylld av en fantastisk mix av Bernsteins spännande harmonier, Rachmaninovs romantiska melodier och Puccinis ikoniska italienska arior.

Välkommen till en förtrollande eftermiddag och upplev Mirages andra konsert EPISODE IV. Mirage utlovar att föra dig till en värld av musikaliska mästerverk i symbios med dagens kultur. Njut av musiken framförd av sopranerna Clarice Granado och Julia Lindgren samt saxofonisten Theo Hillborg.

Initiativet till Mirage kommer från vännerna Sebastian Iivonen och John Nalan. Två skickliga pianister som delar scenen för ett fängslande framträdande med fyra händer. Deras band, knutet sedan barndomen, genomsyrar varje ton och skapar en harmonisk resa genom tid och melodi.

Missa inte denna förening av unika röster och livslånga vänskaper när vi skapar en musikalisk upplevelse som fångar dina sinnen.

Biljetter köps på plats i anslutning till konserten.

10 – 16 juni 2024 - Vecka 24 (13)

17 – 23 juni 2024 - Vecka 25 (21)

24 – 30 juni 2024 - Vecka 26 (28)

Se allt som händer