Hoppa till innehåll
18 februari 2024 Kl. 15:00 – 16:30

Mirage EPISODE I

En kväll fylld av en fantastisk mix av Schuberts elegans, Charpentiers känslor, Debussys förtrollande värld, Rachmaninovs emotionella djup och Herberts italienska gatumusik!

Välkommen till en förtrollande eftermiddag och upplev Mirages första konsert EPISODE I. Mirage utlovar att föra dig till en värld av musikaliska mästerverk i symbios med dagens kultur. Njut av tonerna från den fantastiska sopranen Clarice Granado när hon intar scenen med sin unika röst.

Initiativet till Mirage kommer från de livslånga vännerna Sebastian Iivonen och John Nalan. Två skickliga pianister som delar scenen för ett fängslande framträdande med fyra händer. Deras band, knutet sedan barndomen, genomsyrar varje ton och skapar en harmonisk resa genom tid och melodi.

Missa inte denna förening av unika röster och livslånga vänskaper när vi skapar en musikalisk upplevelse som fångar dina sinnen. #MirageMoments

Biljetter köps på plats i anslutning till konserten.

26 – 29 februari 2024 - Vecka 09 (10)

Se allt som händer