Hoppa till innehåll
14 december 2022 Kl. 18:00 – 19:00

Julspecial: Alla tiders jul – Digital föreläsning

Få högtider är så förknippade med tradition, fason, ångest och glädje som julen. Men vad är en julhögtid? När ställdes skinkan till bordet, hur blev vedträn till julklappar, hur symboliserar julgranen den kristna tron och när blev jultomten röd?

Följ med författaren Philip de Croy på en digital tidsresa genom julens många traditioner.

Föreläsningen sker via programmet zoom.

Kostnad 80 kronor

Boka din biljett här!

Den digitala visningen sker via programmet Zoom. För att delta behöver du en dator eller mobiltelefon med internetuppkoppling. Information om hur du ansluter till samtalet får du i bokningsbekräftelsen när du bokar din plats. Använder du en mobiltelefon kommer du att behöva ladda ned appen ”Zoom”.

17 – 23 juni 2024 - Vecka 25 (24)

24 – 30 juni 2024 - Vecka 26 (28)

Se allt som händer