Hoppa till innehåll
08 december 2021 Kl. 19:00 – 19:45

Vikingarnas värld – digital visning

Midvintermörkret har sänkt sig och du kurar hemma. Upplev den färska utställningen Vikingarnas värld via en digital upptäcktsfärd!

Vikingatiden var en tid av möten, resor, utbyten och konfrontationer mellan människor från olika delar av världen. Länge har myten om våldsamma, hornbeprydda, plundrande vikingar från Norden spritts över världen. Men vad vet vi egentligen om livet i Skandinavien för tusen år sedan? Kvällens värd väljer ut sina favoritföremål och berättelser.

Den digitala visningen sker via programmet Zoom. För att delta behöver du en dator eller mobiltelefon med internetuppkoppling. Information om hur du ansluter till visningen får du i bokningsbekräftelsen när du bokar din plats. Använder du en mobiltelefon kommer du att behöva ladda ned appen ”Zoom”.

Köp biljett

Pris: 80 kronor

Köp biljett på Tickster