Hoppa till innehåll
26 juli 2021 Kl. 12:00 – 12:45
Eventet pågår: 28 juni – 23 augusti 2021

Vikingarnas värld – digital lunchvisning

Följ med på en digital visning av världens största vikingautställning! Länge har myten om våldsamma, hornbeprydda, plundrande vikingar från Norden spritts över världen. Men vad vet vi egentligen om livet i Skandinavien för tusen år sedan? Vad kan fynden från den tiden berätta för oss och hur kan forskarna veta vad som är myt och vad som är verklighet?

Måndagar från 28 juni till 23 augusti, kl. 12.00–12.45

Var med när museets pedagoger visar delar av den nya utställningen och passa på och ställ frågorna om vikingatiden som du alltid har funderat på.

Den digitala visningen kostar 80 kronor och sker via programmet Zoom.

Köp din biljett här, via Tickster.

För att delta behöver du en dator eller mobiltelefon med internetuppkoppling. Information om hur du ansluter till visningen får du i bokningsbekräftelsen när du bokar din plats. Använder du en mobiltelefon kommer du att behöva ladda ned appen ”Zoom”.

Utställningen Vikingarnas värld öppnade den 24 juni på Historiska museet i Stockholm.

24 – 30 oktober 2022 - Vecka 43 (8)

Se allt som händer