Hoppa till innehåll
16 oktober 2019 Kl. 18:00 – 19:00

Arkeologens dotter – fånga forntiden på film

Who needs fiction? Möt historien på riktigt tillsammans med våra experter och pedagoger.

I Utbildningsradions TV-serie Arkeologens dotter får vi följa med på en tidsresa tillbaka till forntiden. Historiska museet har medverkat med sakkunskap och Linda Wåhlander, arkeolog och återskapare, berättar om arbetet bakom kulisserna.

Boka plats

Visning kl. 18.00. Begränsat antal platser. Programmet är kostnadsfritt.

Boka din plats här.

Vi byter bokningssystem. I samband med det prövar vi nya regler för platsbokning. Under hösten 2019 är våra kostnadsfria programpunkter bokningsbara en vecka i förväg. Anledningen är att våra evenemang ofta blir fullbokade tidigt, men att mellan tio och 20 procent av platserna inte blir utnyttjade. Vi kommer att utvärdera effekterna av de nya reglerna efter hösten och justera dem om nödvändigt. Vi hoppas på förståelse för detta!

Fler tillfällen i serien ’Möt historien’

18 – 24 november 2019 - Vecka 47 (17)

25 – 30 november 2019 - Vecka 48 (11)

Se allt som händer