Hoppa till innehåll
11 september 2019 Kl. 18:00 – 19:00

Trådarna i väven

Författaren, Augustprisvinnaren och vetenskapsjournalisten Maja Hagerman delar med sig av sina funderingar om tid och minne i Sverige. Vad händer med ett samhälle som tappar bort sina minnen, eller där minnena förvanskas?

I den nya boken Trådarna i väven reser hon runt i Sverige och uppmärksammar personer som bevarar, förvaltar och processar våra minnen för att vi ska kunna reflektera över tidens gång och den föränderliga samhällsutvecklingen. Känslor av oro och brådska driver henne. Vem ska förvalta vårt kulturarv i fortsättningen?

Bokförsäljning och signering.

Boka plats

Programmet är kostnadsfritt.

Boka din plats till föreläsningen här!

Vi byter bokningssystem. I samband med det prövar vi nya regler för platsbokning. Under hösten 2019 är våra kostnadsfria programpunkter bokningsbara en vecka i förväg. Anledningen är att våra evenemang ofta blir fullbokade tidigt, men att mellan tio och 20 procent av platserna inte blir utnyttjade. Vi kommer att utvärdera effekterna av de nya reglerna efter hösten och justera dem om nödvändigt. Vi hoppas på förståelse för detta!

I samarbete med Norstedts förlag.

17 – 23 februari 2020 - Vecka 08 (11)

24 – 29 februari 2020 - Vecka 09 (9)

Se allt som händer