Hoppa till innehåll
26 mars 2019 Eventet pågår: 26 – 29 mars 2019

Dagens lunch v 13 kl. 11:30–14:00

Dagens Lunch, 100 kr, serveras tisdag–fredag kl. 11:30–14:00.

(OBS! Avvikelser kan förekomma i samband med helger, skollov och ”klämdagar”.)

Tisdag 26 mars

  • Potatisfrittata med stuvad grönkål och vinbär. (veg.)
  • Kalvlever Anglais med bacon, kapris och råstekt potatis.
  • Rimmad torsk med toscansk ribollita (rejäl italiensk kålsoppa) och rostat levainbröd.

Onsdag 27 mars

  • Risotto smaksatt med rostad blomkål, syrad chili och mandel. (veg.)
  • Fänkålsbakad sejfilé med smörbrässerad spetskål och dill.
  • Pepparrotskött med rotfruktsmos.

Torsdag 28 mars

  • Ugnspannkaka med jordärtskocka, svartkål, lingon och ingefära. (veg.)
  • Kolja med bön- och mandelpotatissallad, örter och citron.
  • Lammlasagne med chèvre, cocktailtomat och örter.

Fredag 29 mars

  • Vegetarisk chili med linser, svarta bönor, rostad blomkål och citruscrème. (veg.)
  • Panerad flundra med citronsmörsgratinerad fänkål och potatispuré.
  • Ramen med nudlar, grissida och marinerat ägg

Salladsbuffé och kaffe ingår. Vi reserverar oss för ändringar.
Barnportion av Dagens lunch 60 kronor!

Café Rosengårdens öppettider

1 september till och med 31 maj:
Tisdag–söndag kl. 11.30–16.30, onsdagar även kl. 16.30–19.00, lunchservering tisdag till fredag kl. 11.30–14.00.
Måndagar stängt.

1 juni till 31 augusti:
Öppet måndag–söndag kl. 10.00–16.30. Lunchservering måndag till fredag kl. 11.30–14.00 under juni och augusti. Midsommarafton och Midsommardagen stängt.

Läs mer om Café Rosengården.

15 – 21 april 2019 - Vecka 16 (18)

22 – 28 april 2019 - Vecka 17 (23)

Se allt som händer