Hoppa till innehåll
19 januari 2018 Eventet pågår: 16 – 19 januari 2018

Dagens lunch v 3 kl. 11:30–14:00

Dagens Lunch, 100 kr, serveras tisdag–fredag kl. 11:30–14:00.

(OBS! Avvikelser kan förekomma i samband med helger, skollov och ”klämdagar”.)

Onsdag 16 januari

  • Rimmad sej med risotto, kronärtskocka, myntaolja och gröna ärtor.
  • Linser och kål i tomatbuljong med oliver och persilja. (veg.)

Torsdag 17 januari

  • Fiskburgare med nybakade hamburgerbröd, chipotlemajonnäs och avokadoröra.
  • Isterband med råstekt potatis, gremolata, senapsgrädde, stekt ägg och syrade gulbetor
  • Falafel med rostad sötpotatiscrème, krämig couscous, mynta och tomat. (veg.)

Fredag 18 januari

  • Koljafilé med lökconfit, tomat och fänkålsrostad potatis.
  • Gul curry med kokosmjölk, svart ris, broccoli, rödkål, fetaost och koriander. (veg.)
  • Fläskkarré med pumpapuré, svamp, mandel, syrad chili och brynt ingefärssmör.

Salladsbuffé och kaffe ingår. Vi reserverar oss för ändringar.

Café Rosengårdens öppettider

1 september till och med 31 maj:
Tisdag–söndag kl. 11.30–16.30, onsdagar även kl. 16.30–19.00, lunchservering tisdag till fredag kl. 11.30–14.00.
Måndagar stängt.

1 juni till 31 augusti:
Öppet måndag–söndag kl. 10.00–16.30. Lunchservering måndag till fredag kl. 11.30–14.00 under juni och augusti. Midsommarafton och Midsommardagen stängt.

Läs mer om Café Rosengården.

14 – 20 januari 2019 - Vecka 03 (12)

Se allt som händer