Hoppa till innehåll
18 januari 2018 Eventet pågår: 16 – 19 januari 2018

Dagens lunch v 3 kl. 11:30–14:00

Dagens Lunch, 100 kr, serveras tisdag–fredag kl. 11:30–14:00.

(OBS! Avvikelser kan förekomma i samband med helger, skollov och ”klämdagar”.)

Tisdag 16 januari

  • Krämig broccolisallad med valnötter, aprikos, zucchini och parmesan. (veg.)
  • Stekt red snapper med rotfruktscheviche, dragonmajonnäs och syrad gurka.
  • Flankstek med röd curry och rostad panko.

Onsdag 17 januari

  • Stekt strömming med potatispuré, skirat smör och lingon.
  • Oxrullader med ricotta, soltorkad tomat, salvia och råstekt potatis.

Torsdag 18 januari

  • Parmesanpanerad aubergine med ostronskivling och spetskål. (veg.)
  • Halloumipanerad kyckling med lins- och quinoagryta och syrat äpple.

Fredag 19 januari

  • Linsotto med portabello, fetaost och rosmarin. (veg.)
  • Panerad spätta med mustig ragu och chipottlemajonnäs.
  • Lammlasagne med chèvre och caesarsallad.

Salladsbuffé och kaffe ingår. Vi reserverar oss för ändringar.

Café Rosengårdens öppettider

1 september till och med 31 maj:
Tisdag–söndag kl. 11.30–16.30, onsdagar även kl. 16.30–19.00, lunchservering tisdag till fredag kl. 11.30–14.00.
Måndagar stängt.

1 juni till 31 augusti:
Öppet måndag–söndag kl. 10.00–16.30. Lunchservering måndag till fredag kl. 11.30–14.00 under juni och augusti. Midsommarafton och Midsommardagen stängt.

Läs mer om Café Rosengården.

16 – 22 april 2018 - Vecka 16 (15)

23 – 29 april 2018 - Vecka 17 (10)

Se allt som händer