Hoppa till innehåll
21 mars 2017 Eventet pågår: 21 – 24 mars 2017

Dagens lunch v. 12 kl. 11:30–14:00

Dagens Lunch, 100 kr, serveras tisdag–fredag kl. 11:30–14:00.

(OBS! Avvikelser kan förekomma i samband med helger, skollov och ”klämdagar”.)

Tisdag 21 mars

  • Grönsaksfylld aubergin med grönkålschips och fetaoscrème. (vegetarisk)
  • Rimmad sejrygg med lardonger, sötpotatis och linser.
  • Schnitzel med sardellsmör och citron.

Onsdag 22 mars

  • Grönsaksbollar med sallad på linser, svamp och blomkål. (vegetarisk)
  • Helstekt laxsida med dillraita, broccoli och fänkål.
  • Svenskt lammlägg med potatispuré, ärtor och rödvinssky.

Torsdag 23 mars

  • Färska vegetariska vårrullar med asiatisk sallad och syrad rädisa. (vegetarisk)
  • Senapsstekt strömming med morot, fänkål och kapris.
  • Kycklingbiffar med grönsakspytt och chorizocrust.

Fredag 24 mars

  • Grönsakspannkaka med syrad gulbeta och pumpacrème. (vegetarisk)
  • Flundra med tomat, spenat, mandel och grädde.
  • Kålpudding med mandelpotatispuré, gräddsås och lingon.

Salladsbuffé och kaffe ingår. Vi reserverar oss för ändringar.

Café Rosengårdens öppettider

1 september till och med 31 maj:
Tisdag–söndag kl. 11.30–16.30, onsdagar även kl. 16.30–19.00, lunchservering tisdag till fredag kl. 11.30–14.00.
Måndagar stängt.

1 juni till 31 augusti:
Öppet måndag–söndag kl. 11.30–16.30. Lunchservering måndag till fredag kl. 11.30–14.00 under juni och augusti. Midsommarafton och Midsommardagen stängt.

Läs mer om Café Rosengården.

20 – 26 mars 2017 - Vecka 12 (13)

Se allt som händer