Hoppa till innehåll
23 februari 2017 Eventet pågår: 21 – 24 februari 2017

Dagens lunch v. 8 kl. 11:30–14:00

Dagens Lunch, 95 kr, serveras tisdag–fredag kl. 11:30–14:00.

(OBS! Avvikelser kan förekomma i samband med helger, skollov och ”klämdagar”.)

Tisdag 21 februari

  • Bakad sötpotatis med fetaost, rostade kikärtor och chimichurri. (veg)
  • Syrliga isterband med persiljestuvad potatis, rödbetor och senap.
  • Gösfilé med potatis- och blomkålspuré, gräslökssås och picklad majrova.

Onsdag 22 februari

  • Marockansk morotsbiff med linshummus. (veg)
  • Grissida med rostad mandelpotatis, svartrötter, plommon och madeirasky.
  • Flundrarullader med rökt mandel och spenat, grönsaksris och betor.

Torsdag 23 februari

  • Krämig linsgryta med rött ris, frön och lime. (veg)
  • Kycklinglårfilé från Ventlinge gård med dragonstuvad vitkål och potatis.
  • Baconlindad marulkskind med smålök, grönkål och linser.

Fredag 24 februari

  • Moussaka med sötpotatis och aubergine. (veg)
  • Slottsstek med gräddsås och pressgurka.
  • Halstrad tonfisk serveras med sötpotatisnudlar, srirachamajonnäs och limebakad pak-choi.

Salladsbuffé och kaffe ingår. Vi reserverar oss för ändringar.

Café Rosengårdens öppettider

1 september till och med 31 maj:
Tisdag–söndag kl. 11.30–16.30, onsdagar även kl. 16.30–19.00, lunchservering tisdag till fredag kl. 11.30–14.00.
Måndagar stängt.

1 juni till 31 augusti:
Öppet måndag–söndag kl. 11.30–16.30. Lunchservering måndag till fredag kl. 11.30–14.00 under juni och augusti. Midsommarafton och Midsommardagen stängt.

Läs mer om Café Rosengården.

20 – 26 februari 2017 - Vecka 08 (12)

Se allt som händer